Julklappar & julklappstips 2023

Äntligen jultider! Här hjälper vi dig med julklappar och ger julklappstips 2023.
Letar du efter julklappar till dina nära och kära? Vi hjälper dig gärna och tipsar här om den perfekta julklappen vilken ålder eller intressen det än handlar om. Vi har samlat tips till exempelvis din pojkvän, barn, pappa, mormor eller den trädgårdsintresserade.

  • Öppet köp i 30 dagar.
  • Sista beställningsdag för att hinna få sitt paket  innan julafton är 20 december med undantag om du bor norr om Sundsvall eller på Gotland då det är 18 december som gäller. 

Julklappstips till barn

Julen närmar sig med stormsteg, och det är dags att börja tänka på de perfekta julklapparna till de små! Att hitta den rätta gåvan som både är rolig och meningsfull kan vara en utmaning, men oroa dig inte – vi har samlat några fantastiska julklappstips för de små.


Julklappstips till honom

Att hitta den perfekta julklappen till männen i ditt liv – vare sig det är din partner, bror, far eller vän – kan vara en utmaning. Men oroa dig inte, vi har samlat några fantastiska julklappstips för honom som garanterat kommer att göra succé!


Julklappstips till henne

Julsäsongen är här, och det är dags att tänka på de perfekta gåvorna som sprider glädje och värme. Vi vet att varje kvinna är unik, och därför har vi satt ihop en lista med julklappstips som passar alla smaker och personligheter. Låt dig inspireras av våra handplockade favoriter.


Julklappar under 150kr

Att hitta meningsfulla julklappar behöver inte innebära stora utgifter. Vi har satt ihop en lista med hjärtliga och prisvärda julklappstips som håller sig inom budgeten på 150 kr. Perfekt för dig som vill ge bort något speciellt utan att det kostar skjortan!


Julklappar under 500 kr

Julen är en tid för att ge, och att hitta den perfekta presenten behöver inte kosta en förmögenhet. För dig som söker efter gåvor som kombinerar kvalitet och rimliga priser har vi samlat en lista med julklappstips som garanterat kommer att uppskattas – alla under 500 kr.


Julklappar över 500 kr

Julen står för dörren och många utav oss vill skämma bort sina nära och kära med något extra speciellt. Våra julklappstips över 500 kr är handplockade för att ge en känsla av lyx och uppskattning. Här hittar du gåvor som kombinerar kvalitet och design – perfekta för den som förtjänar det där lilla extra.

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när varan finns i lager igen om du anger en giltig epost nedan.
Email Vi kommer inte att dela din epost-adress med någon annan.