Hemlängtan, EButiken.nu webbshop, e-butik
 
Våra varumärken

Hemlängtan.com är stolta över att vara återförsäljare av följande varumärken:

 
 
Americana logo
www.americanaclassicvintage.com
Americana classic vintage är ett varumärke som ständigt söker över hela USA  efter varor som har det där genuina och klassiskt amerikanska. Från deras säte i Oxelösund (där de även har en outlet) görs flertalet resor över atlanten varje år. Till exempel har de tagit hem de mycket populära Mason jars, syltburkarna som passar till det mesta. Allt från drinkar till goda inläggningar.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Americana Classic Vintage.

 Balders Logotype
www.balders.nu
 Balders är en grossist för barnartiklar som funnits sedan 1988. De har främst specialiserat sig på olika typer av väskor och förvaring för barn.  

Klicka här för att se hela vårt utbud från Balders.
 
 
Logotype Bastion Collections

 Bastion Collections är ett holländskt företag med försäljning över hela Europa. Bastion collection's varor kännetecknas av hög mysfaktor och välgjorda detaljer. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Bastion Collections.


Bergs Potter Logo

Redan 1942 startades blomsterbutiken Bergs Blomster i Köpenhamn. Förutom blommor började även Bergs med import av lerkrukor. Då som nu sökte man efter vackra lerkrukor av högsta kvalitet. Dagens lerkrukor tillverkas i Toscana i norra Italien av tredje generationens krukmakare i ett litet krukmakeri drivet av paret Milo och Therese. Krukorna tillverkas enligt gamla traditioner som har gått i arv i flera generationer. Designen på krukorna från Bergs Potter hämtas såväl från gamla romarriket som tidigare danska kruktillverkare.  

Klicka här för att se hela vårt utbud från Bergs Potter.
 
  Björk & Berries logotype
www.bjorkandberries.se
 Företaget bakom varumärket Björk & Berries, Natural Fragrance of Sweden startades 2005 i natursköna Högbo, 3 mil utanför Gävle. De har som affärsidé att skapa produkter inom skönhet, kroppsvård och doft, där dofterna till 100% är naturliga och att tonvikten kommer från svenska råvaror. Till exempel kommer deras doftserier smultron, blåbär, björklöv, honung samt hjortron från trakterna kring Högbo, där de handplockas. Björk & Berries produkter är inte testade på djur. De innehåller varken mineralolja eller animaliska ingredienser. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Björk & Berries.
   
 Logotype Bloomingvillewww.bloomingville.dk Bloomingville startades 1999 och har på 10 år vuxit från 2 till 25 personer. De har under denna tid gått från att vara ett grossistföretag till att idag vara ett renodlat producentföretag. All produktdesign utförs av dem själva och de vill med sina produkter öka värmen och mysigheten i alla hem och trädgårdar. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Bloomingville.
 
 
  Bonnier Logotype
www.bonnier.se
 

I Bonnierförlagen är koncernens samlade svenska bokverksamhet inrymd. I bolaget finns ett antal självständiga allmänutgivande och specialiserade bok-
förlag (exempelvis Bonnier Fakta, Bokförlaget Forum, Månpocket), AdLibris Internetbokhandel, en rad bokklubbar samt centrala enheter.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Bonnier-Förlagen.

 
 
           Logotype djeco
www.djeco.com
 Djeco är ett franskt företag som funnnits i mer än 50 år och drivs idag av Frederick Michel Dales, vars mamma startade rörelsen. Från att ha varit ett renodlat grossistföretag designar de idag sina leksaker och tillbehör till barnrummet, i Paris, ett stenkast från Notre Dame. Designen på leksakerna sammanfattas bra med två ord, hippt och retro. Djeco marknadsförs i Sverige via Brigbys.


Klicka här för att se hela vårt utbud från Djeco.

      Enjoy candles logo
www.enjoycandles.com.au 

Enjoy candles startades 2010 i Australien av det äkta paret Lisa and David Carrick. De naturtrogna ljusen med LEDlampor istället för stearin gjorde genast succé och har till exempel använts på catwalken under fashion week och i tv-programmet "Dancing with the stars". Tack vare att dessa vaxljus inte utgör någon brandrisk älskas de även av småbarnsföräldrar där de fungerar som stämningsfulla nattlampor. Numera finns enjoy candles över större delen av världen och har öppnat ett Enjoy candles nordic kontor.  

Klicka här för att se hela vårt utbud från Enjoy candles.


            ExMez Logotype
www.exmez.se
 

Exmez startades 1999 och är beläget i Helsingborg. Med ett digert och utsökt sortiment av bland annat hängare, knoppar, skyltar, skrivbordsprodukter och växtskyltar har Exmez blivit ett välkänt varumärke. De flesta produkterna tillverkas i sandgjuten aluminium vilket ger ett mycket levande intryck.


Klicka här för att se hela vårt utbud från ExMez.
 
 
                 Logotype Iris Hantverk
www.iris.se
 Iris Hantverk startades i slutet av 1800-talet som ett litet borstbinderi i Stockholm. Nu, som då, dras varje borste för hand av människor som saknar synförmåga. Handgjort och fingertoppskänsla får här en ny dimension. Alla borstar är av exklusiv design och tillverkas av mestadels naturmaterial.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Iris Hantverk.  
 
 
             Logotype IsaForm
www.isa.nu
 Isa Form startades som en hobbyverksamhet 2006 av Isabelle Norman Sällström. Hon har nu drivit Isa Form framgångsrikt under 3 år. Isa Form skapar roliga och omtyckta grafiska tryck för stora som små. En födelsetavla till den nyfödde, ett minne till brudparet, trevliga gratulationskort eller kanske ett tryck i helt egna färger skräddarsytt för resten av rummet.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Isa Form.  
 
 
       Logotype Jabadabado
www.jabadabado.se
 JaBaDaBaDo är ett familjeföretag som startades 1993 och som då tillverkade egna träleksaker. Efter 15 år i branschen har JaBaDaBaDo utvecklats till ett importföretag där de mesta av leksakerna är av egen design. JaBaDaBaDo representerar även företag som Fehn från Tyskland, PlanToys från Thailand och D’Nenes från Spanien.

Klicka här för att se hela vårt utbud från JaBaDaBaDo.  
 
 
              Logotype Jellycat
www.jellycat.com
 Engelska Jellycat bildades 1999 i London och har snabbt blivit en av världens ledande företag inom mjuka leksaker. All design sker i England. Mjukdjuren är välgjorda och håller hög kvalitet som tilltalar både barn såväl som vuxna. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Jellycat.  
 
 
        Logotype Joseph Bentley
www.josephbentley.org.uk
 Engelska Joseph Bentley startades 1895 av en trädgårdsintresserad kemist. Med sina kemistkunskaper tog Joseph Bentley fram nya och effektiva ogräs- och bekämpningsmedel. Medlen var mycket framgångsrika (och giftiga) och företaget växte. Idag säljer Joseph Bentley endast exklusiva trädgårdsverktyg. Verktygen som säljs är inspirerade av Joseph Bentleys sortiment från början av 1900-talet med avseende på utseende, känsla samt kvalité. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Joseph Bentley.  


Konstgaraget logo
www.konstgaraget.se 
Konstgaraget startades 2012 och har sitt säte i Göteborg. Med fokus på bra design och en tuff urvalsprocess har konstgaraget lyckas att samla designers från flera delar av världen som har det lilla extra. Mottot är att varje poster skall höja den rumsliga gestaltningen i vilken miljö som helst. Motiven domineras av affischer med text och naturinspirerade posters.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Konstgaraget.
 
 
  Linum logotype
www.linum.se
 Linum har under mer än 40 år designat, utvecklat och producerat textila kvalitetsprodukter. Företaget grundades 1966 av Sven Kempe och drivs i dag i andra generationen av Stefan Kempe. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Detta i kombination med det bästa av svensk formgivning utgör grunden i Linums företagskultur. Huvudkontor ligger i Uppsala och produkterna säljs idag i 17 europeiska länder.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Linum.  
 
 Lisbeth Dahl logotype
www.lisbethdahl.com
 Lisbeth Dahl är ett danskt företag som gör världen något mer glamorös och stilfull med ett stort sortiment av dekorativa och funktionella produkter. Alla produkter är designade och utvecklade av deras egna design team och släpps inte på marknaden förrän alla är nöjda. Detta gör att Lisbeth Dahl's produkter har genomgående hög kvalitet och stort fokus på detaljer. Stilen är feminin med glamorösa inslag.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Lisbeth Dahl.  
 
 Madam Stoltz Logotype
www.madamstoltz.dk
 Med en avskalad, industriell stil har Madam Stoltz rönt stora framgångar och har idag försäljning i flertalet europeiska länder. Det hela startade 1995 på den lilla ön Bornholm där Pernille Stoltz och hennes man Peter lade grunden för vad idag är Madam Stoltz. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Madam Stoltz. 
 
   Logotype Marit
maritsvitaskrin.blogspot.com
 "Marits vita skrin" är bloggen som startades 2008 av Marit där hon bloggar om sina två stora intressen: Inredning samt Mode. Med en blandning av lantlig charm samt kreativa loppisfynd har hon lockat många besökare till sin blogg. Denna dalkulla får även utlopp för sin kreativitet genom handmålade skyltar som hon skapar. Dessa skyltar finns med olika text och finner lätt sin plats i de flesta hem. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från marits vita skrin. 
 
Logotype Miss Etoile 
 Miss Étoile är ett danskt inredningsföretag som har funnits
sedan hösten 2008 och som framgångsrikt har etablerat sig på flertalet marknader. Den kreativa hjärna bakom Miss Étoile heter Anne Lassen och hon har en diger bakgrund från bland annat ILVA, Lisbeth Dahl samt sin egen butik ”Anne’s Verden”. Hela Miss Ètoile’s sortiment är uppbyggt kring en fiktiv person ”Miss Ètolie” som bor i Paris i sin boudoir. Miss Ètoile gillar glitter & glamour och omger sig gärna med fina och lyxiga saker.  Alla kollektioner från Miss Ètoile bygger vidare på samma historia och gemensamt för alla är att de kretsar kring  ”Miss Ètoile” och hennes glamourösa liv i Paris.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Miss Ètoile.
  
     Norstedts Logotype
www.norstedts.se
 Norstedts grundades redan 1823 och är idag Sveriges äldsta förlag och ett av de ledande. Norstedts ger i dag ut svensk och utländsk skönlitteratur, memoarer, biografier och sakprosa inom områdena politik, samhälle och humaniora. Förutom Norstedts Förlag ingår även Prisma, Nautiska Förlaget, Norstedts Pocket samt Norstedts Audio i Norstedts.

Klicka här för att se hela vårt utbud från norstedts.  
 
 
    Ordalaget bokförlag Logotype www.ordalaget.se Ordalaget Bokförlag AB bildades 1992 och finns i Bromma, strax utanför Stockholm. De ger ut uppslagsverk, kokböcker, guider om Stockholm, trädgårdsböcker, presentböcker samt kulturhistoriska verk. Några av Sveriges främsta faktaboksförfattare, som Jan-Öjvind Swahn och Jane Fredlund, ger ut böcker på Ordalaget. Utgivningstakten ligger för närvarande på 15-20 titlar per år.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Ordalaget Bokförlag.  
 
 
 Logotype paperstyle
www.paperstyle.com
 Paperstyle grundades 1999 av riktiga detaljhandelsveteraner och de ville med sin satsning ge fler männsikor möjlighet att köpa inbjudningskort, brevpapper och dyl med riktigt bra kvalité utan att för den skull bo nära en välsorterad pappershandel. Med sitt egna state-of-the-art tryckeri tillverkar alltifrån anteckningsblock till vykort. Allt med fina motiv och klara färger. 

Klicka här för att se hela vårt utbud från Paperstyle. 
  
 
      Logotype pappelina
www.pappelina.se
 Pappelina är ett designföretag som jobbar med inredning från idé till färdig produkt. Pappelina startades 1998 av Lina Rikardsson och är främst kända för sina plastmattor. Pappelina har vunnit ett flertal utmärkelser för sina mattor och har framgångsrikt återinfört plastmattan till de svenska hemmen. All tillverkning sker i Sverige.

Klicka här för att se hela vårt utbud från pappelina.  
 
        Logotype Sahlins struts
www.sahlinsstruts.se
 Sahlins struts är något så unikt som en strutsfarm, beläget i Borlänge, Sverige. De startade sin verksamhet redan 1993 med bygget av ett strutshus och 1994 flyttade de första strutsarna in. Vad som började med strutsuppfödning har idag vuxit till att även infatta kurser, avelsstrutsar, dammvippor med mera. Strutsarna föds på gårdens kläckeri som har europas modernaste teknik. Strutsdammvippan är en nygammal produkt och är helt gjord av naturmaterial. Strutsfjädrar är ypperliga på att dra åt sig damm och dammvipporna används bland annat av Volvo före lackering samt i plastindustrin.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Sahlins struts.
 
               Shyness logotype
www.shyness.se
 Shyness startades i Göteborg 2008 och ägs och drivs av Anna Bilén. Anna, som har mångårig erfarenhet inom design- och textilindustrin, har i och med shyness förverkligat sin dröm om att skapa ett eget varumärke inom textil och heminredning. Idén med Shyness är att på ett nyskapande sätt låta textilerna få inspiration utanför traditionell heminredning kombinerat med klassisk svensk och skandinavisk design. Shyness produkter kännetecknas av en mycket hög kvalitét.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Shyness
 
            Squires kitchen Logotype
www.squires-shop.com
 Squires Kitchen kommer från England och har funnits i snart 25 år. Under dessa år har de byggt upp ett stort utbud av innovativa och praktiska produkter för bakning, tårtdekor och godistillverkning. Deras mål är att vara den ledande leverantören av kreativa och innovativa produkter för de som delar deras passion för dekoration av kakor, mat samt tårtor.

Klicka här för att se hela vårt utbud från Squires kitchen. 
 
 
Af Fröjd   Affari   Americana Classic Vintage   Balders   Bergs Potter   Bloomingville   Brigbys   Burgon & Ball   Djeco   Exmez   Franck Fischer   GardenMind   Ginger Ray   Grafstad Designbyrå   Hemlängtan   Hubsch   Iris Hantverk   Jabadabado   Jellycat   John Rosencranz   Konstgaraget   Linum   Madam Stoltz   Marits vita skrin   Millandante sign   Miss Etoile   Molly Marais   Nordal   Paperstyle   Partydeco   Pulp Cards   REX   Roommate   Sahlins struts   Shyness   Sköna Ting   Sofie Rolfsdotter   Storefactory   Strömshaga   Talking Tables   Wikholm form