En god start på dagen med Gridelli

En god start på dagen med Gridelli

Börja din dag på godaste möjligaste sätt och en god start på dagen får man garanterat med Gridelli. Vad sägs exempelvis om ett nybakat surdegsbröd med en god bergamottmarmelad? Det är inte bara gott utan även pricken över i:et för en lagom söt och mättande frukost.

Detta är en marmelad gjord på hela 67% bergamott. Bergamott är en citrusfrukt direkt förknippad med det soliga Kalabrien där 95% av världens bergamott växer. Marmeladen är bittersöt och den liknar ingen annan marmelad. Marmeladen passar till all ost men är även ihop med både kött och fisk. 

En god start på dagen med Gridelli

Missa inte heller Gridelli´s pistagecreme som är fantastiskt god att servera tillsammans med mörk choklad och färska bär. Den är även god att ha till vitt bröd, söta kex eller mjuka kakor. Bjud den som en dipp till färska frukter och bär. Som dessert är den god att värma upp och ringla över en lyxig vaniljglass.

Vi har även testat att ha den som fyllning i bullar vilket blev en riktigt hit. Perfekt alltså att tillsätta lite pistagecreme i bakelser, bullar och kakor.

Dukning i jordnära färger

Dukning i jordnära färger

Har man lite tid över på morgonen kan det vara fint att göra sig till lite extra när man ska inta dagens först mål. Vi dukar upp med porslin i vitt och brunt som matchar de vackra trätallrikarna. Ha gärna olika sorter av porslin och blanda material men håll dig ändå till en röd tråd för att få en enhetlig dukning.

Rykande hett

En god start på dagen med Gridelli

Rykande hett kaffe och te dricker vi helst i de vackra muggarna MOLLY.  Muggarna säljs i 3-pack och har olika mönster.

Snygg och praktiskt förvaring i köket

Ostkupa med marmorfat
Den vackra ostkupan kommer från det danska varumärket Bloomingville.

Osten förvarar vi i den vackra glaskupan med marmorfat. Vi är många som vill minska på plastförpackningarna i köket och den här ostkupan är ett exempel på en snygg och praktisk förvaring. 

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när varan finns i lager igen om du anger en giltig epost nedan.
Email Vi kommer inte att dela din epost-adress med någon annan.