Inspiration

Välkommen till vår blogg! Här samlar vi inspiration och tips kring hem & trädgård. Eftersom vi även har ett stort intresse av matlagning och bakning kommer vi även att dela med oss av våra favoritrecept.

För mer inspiration är du välkommen att följa oss på Instagram samt prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där visar vi även de senaste nyheterna samt information kring pågående kampanjer.


Så skapar du ett julfint hem

skapa ett julfint hem

Nu börjar den komma smygandes – doften av jul. En och annan hyacint följer med hem från plantskolan och köket börjar inta doften av kanel, nejlika och glögg. Ett första tecken på att ditt hem börjar förvandlas till ett julfint hem.

Duka upp till glöggmingel

duka upp till glöggmingel inspiration tips Hemlängtan.com

Äntligen börjar det närma sig jultider och med det kommer alla mysiga julförberedelser som hör därtill. Bjud in några vänner på glöggmingel och provsmaka pepparkakor, julgodis och annat gott.

Julväxter inne & ute

julväxter utomhus Wikholm form

Dekorera ditt hem och din trädgård med julväxter. Med växter blir det inte bara vackert utan du får även ett hem som doftar ljuvligt.


Fantastisk Shakshuka i gjutjärnspanna

Shakshuka i gjutjärnspanna

Vi är många som älskar att lägga tid och kärlek på matlagning. Bra råvaror, gedigna köksredskap och umgänge i köket ihop med nära och kära är viktiga ingredienser för en lyckad stund i köket. Idag unnar vi oss en god Shakshuka som får puttra länge i gjutjärnspanna.

Hemmakontoret

hemmakontor

Vi är många som har möjlighet att arbeta eller studera hemifrån och därför är i behov av att skapa en plats i hemmet för arbetsro.
Här ger vi inspiration och inredningstips för både hemmakontoret samt den lilla arbetsvrån. Skapa en inspirerande arbetsmiljö som ger kreativitet och produktivitet.

Att göra i trädgården – mars & april

Glaskupor från Affari

Våren gör entré och hela trädgårdssäsongen ligger framför oss. För många utav oss börjar det klia rejält i fingrarna så här års och frågan är vad man kan göra i trädgården i mars och april.


Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när varan finns i lager igen om du anger en giltig epost nedan.
Email Vi kommer inte att dela din epost-adress med någon annan.