Inspiration

Välkommen till vår blogg! Här samlar vi inspiration och tips kring hem & trädgård. Eftersom vi även har ett stort intresse av matlagning och bakning kommer vi även att dela med oss av våra favoritrecept.

För mer inspiration är du välkommen att följa oss på Instagram samt prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där visar vi även de senaste nyheterna samt information kring pågående kampanjer.

Tips & inspiration till sommarens trädgårdsfester

Vi ger dig tips & inspiration till sommarens trädgårdsfester. Allt från välkomstskålen till kvällens festbelysning.

En god start på dagen med Gridelli

Gridelli

Vi dukar upp till en lång och härlig helgfrukost och njuter bland annat av Bergamottmarmelad och Pistagecreme från Gridelli.

Inredningstrender 2022

2022 ser vi inredningstrender som kretsar mycket kring det handgjorda, naturliga och ombonade. Hantverk, återbruk och vintage ger det där lilla extra till våra hem, men också vackra glasföremål och mängder av trä i alla dess former.

Trädgårdssäsongen 2022 är igång

Trädgårdssäsongen 2022 är igång! Ljuset kommer tillbaka och gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Hemmakontoret

hemmakontor

Vi är många som har möjlighet att arbeta eller studera hemifrån och därför är i behov av att skapa en plats i hemmet för arbetsro.
Här ger vi inspiration och inredningstips för både hemmakontoret samt den lilla arbetsvrån. Skapa en inspirerande arbetsmiljö som ger kreativitet och produktivitet.

Fantastisk Shakshuka i gjutjärnspanna

Shakshuka i gjutjärnspanna

Vi är många som älskar att lägga tid och kärlek på matlagning. Bra råvaror, gedigna köksredskap och umgänge i köket ihop med nära och kära är viktiga ingredienser för en lyckad stund i köket. Idag unnar vi oss en god Shakshuka som får puttra länge i gjutjärnspanna.

Att göra i trädgården – mars & april

trädgårdskalender april maj

Våren gör entré och hela trädgårdssäsongen ligger framför oss. För många utav oss börjar det klia rejält i fingrarna så här års och frågan är vad man kan göra i trädgården i mars och april.

Julväxter inne & ute

julväxter utomhus Wikholm form

Dekorera ditt hem och din trädgård med julväxter. Med växter blir det inte bara vackert utan du får även ett hem som doftar ljuvligt.

Så skapar du ett julfint hem

skapa ett julfint hem

Nu börjar den komma smygandes – doften av jul. En och annan hyacint följer med hem från plantskolan och köket börjar inta doften av kanel, nejlika och glögg. Ett första tecken på att ditt hem börjar förvandlas till ett julfint hem.

Duka upp till glöggmingel

duka upp till glöggmingel inspiration tips Hemlängtan.com

Äntligen börjar det närma sig jultider och med det kommer alla mysiga julförberedelser som hör därtill. Bjud in några vänner på glöggmingel och provsmaka pepparkakor, julgodis och annat gott.

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när varan finns i lager igen om du anger en giltig epost nedan.
Email Vi kommer inte att dela din epost-adress med någon annan.