En ny trädgårdssäsong är igång

Planteringsbord MAX

En ny trädgårdssäsong är igång! Ljuset kommer tillbaka och gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Och när ljuset kommer tillbaka är det äntligen dags att inreda för odling. Som bas är det skönt att ha ett bord som tål både jord och vatten samtidigt som det är bekvämt att stå vid för arbete med växter, arrangemang och omplantering.

Planteringsbordet MAX är i trä och plåt och är lika snyggt som stabilt. När bordet inte används är det enkelt att stuva undan för förvaring. Det är bara till att lyfta av skivan och fälla ihop bockarna.

Posters med växtmotiv

Poster med växtmotiv från Sköna Ting - Trädgårdssäsongen 2022 är igång!

Har man ett stort trädgårdsintresse så syns det även ofta på inredningsstilen. Från vår svenska leverantör Sköna Ting har vi vackra postrar med olika växtmotiv.  Postrarna finns i i 48 olika motiv samt i 3 olika storlekar.

Frösådd

Cremevit burk för fröpåsar - Trädgårdssäsongen 2022 är igång!

I och med att det nu är hög tid för vissa grönsaker och blommor att frösås så kan vi väl även säga att det nya trädgårdsåret har börjat! 

Den fina förvaringsburken för fröpåsar hör till en utav våra storsäljare.

Trädgårdsredskap

Trädgårdsredskap från Burgon & Ball - Trädgårdssäsongen 2022 är igång!

Engelsmännen har en viss förkärlek till sina trädgårdar och vårdar sina trädgårdar på ett mycket speciellt sätt. Att vårda sin trädgård är en gammal tradition och ur det har det även vuxit fram många engelska varumärken med inriktning på trädgård. En gemensam nämnare bland dessa varumärken är kvalitet och design.

Burgon & Ball är ett sådant varumärke och startades redan 1730. Då som nu kännetecknas deras trädgårdsredskap av en fantastisk kvalité. Alla trädgårdsredskap från Burgon & Ball har 5 års garanti mot eventuella fabrikationsfel.

Omplantering och sticklingar

Glaskupa/växthus - Trädgårdssäsongen 2022 är igång!

Krukväxterna är väl värda lite extra kärlek efter en mörk vinter. Plantera om växterna i ny och näringrik jord samt i rengjorda krukor. Passa även på att ta sticklingar av dina favoritväxter.

Terrakottakruka från Bergs Potter - Trädgårdssäsongen 2022 är igång!


Senaste blogginläggen

Sätt upp dig på väntelistan Vi kommer att meddela dig när varan finns i lager igen om du anger en giltig epost nedan.
Email Vi kommer inte att dela din epost-adress med någon annan.